‘De Wanmeule’ is weer uit!

Reacties uitgeschakeld voor ‘De Wanmeule’ is weer uit!

Ons halfjaarlijks verenigingsblad
‘De Wanmeule’ is weer uit! Met een variëteit aan leuke en interessante artikelen.

Weet u waarom er midden in de Bosberg zo’n gat in de grond zit met een gemetselde muur er omheen? Of waarom er zoveel Boekelse varkens in Sint Anthonis begraven liggen? Weet u dat ze in Huize Padua al in de jaren 1870 carnaval vierden? En dat de voormalige Stichting Wielerronde Boekel een roemrijke historie heeft? En dat de oudste inwoner van Boekel, zeer waarschijnlijk zelfs de oudste ooit, onlangs op zijn 105e verjaardag een prijsje uit 1946 terugkreeg voor zijn toen beste koe?

Dit en nog veel meer kunt u lezen in onze nieuwe Wanmeule nummer 57. Voor leden van de Heemkundekring gratis, voor niet-leden te koop voor € 3,- in de Heemkamer, Sint Janplein 22. Lidmaatschap Heemkundekring € 17,50 per jaar.